Hvad er Find.dk?

Sådan virker det

Sådan bruger du Find.dk

Køb & Salg – Nyt & Brugt
På Find.dk samler vi både privatannoncer og firmaprofiler, så det er nemt at navigere i kategorierne og finde netop det du søger efter.  Vi har inddelt det i 7 annoncetyper; Sælges, Købes, Udlejes, Gives gratis væk, Serviceydelser, Firmaprofiler og Jobannoncer. Hver annoncetyper åbner for forskellige muligheder. Annoncetyperne deles på tværs af over 400 kategorier. Det giver dig et super nemt overblik. Annoncetypen bestemmer hvordan annoncen oprettes og fremvises. 

Sælges
Her oprettes gratis annoncer med nye og brugte produkter og varer, som sælges af både private og firmaer. Det er varen der er i centrum for annoncen og der angives en ønsket salgspris på varen.

Købes
Her oprettes gratis annoncer med nye og brugte produkter og varer, som du leder efter og gerne vil købe. Annoncen kan oprettes af både private og firmaer. Det er den ønskede vare der er i centrum for annoncen og der angives en ønsket købspris på varen.

Udlejes
Her oprettes gratis annoncer med nye og brugte produkter og varer, som udlejes. Annoncen kan oprettes af både private og firmaer. Det er varen der er i centrum for annoncen og der angives en ønsket udlejningspris på varen i en given periode.

Gives gratis væk
Her oprettes gratis annoncer med nye og brugte produkter og varer, som gives gratis væk. Annoncen kan oprettes af både private og firmaer. Det er varen der er i centrum for annoncen og der angives ingen pris på varen.

Serviceydelser
Her oprettes gratis annoncer med serviceydelser. Annoncen kan oprettes af både private og firmaer. Det er serviceydelsen der er i centrum for annoncen og der angives en pris. pr. time / dag / uge / måned

Firmaprofiler
Her oprettes gratis annoncer med firmaprofiler, informationer om firmaer og deres beliggenhed. Annoncen skal oprettes af firmaer. Det er firmaet der er i centrum for annoncen og der angives ingen specifikke varer, ydelser eller priser.

Job og uddannelse
Her oprettes gratis annoncer med Job og uddannelse, informationer fra private og firmaer og deres jobtilbud. Annoncen kan oprettes af både private og firmaer. Det er jobbet der er i centrum for annoncen og der angives ingen priser eller decideret varer.

Sikker handel på Find.dk
En god måde at opbygge tillid mellem køber og sælger på - og være sikker på, at sælger leverer det købte, er at betalingen først udbetales til sælger, efter at varen leveret korrekt til køber og køber har accepteret at vare er ok. Find.dk er bygget på et solidt sikkert gennemtestet system hos Stripe, hvor betalingen kan opbevares i op til 90 dage.

Sådan aktiverer du forsinkede betalinger
Når du handler en vare som skal sendes og når køber og sælger ikke mødes fysisk, så kan du benytte forsinket betaling. Det betyder at køber indbetaler det fulde beløb inkl. aftalte forsendelses omkostninger på Find.dk med betalingskort. Sælger kan se at der er foretaget betaling og kan roligt afsende varerne.

Hvem indsamler og opbevarer pengene under udbetalingsforsinkelsen?
Stripe vil holde pengene og tage sig af udbetalingen. Find.dk har ikke pengene. Det betyder, at dine penge er sikret hos Stribe.

Sælgere vil modtage pengene, når en af følgende handlinger er opfyldt
  • Transaktionen markeres manuelt som gennemført af køber.
  • Transaktionen markeres manuelt som afsluttet af Find.dk administrator.
  • Hvis transaktionen var en reservation med tilgængelighedskalenderen, markeres transaktionen automatisk som gennemført to dage efter slutdatoen.

Uenighed mellem køber og sælger
Hvis begge parter er oprigtige og ærlige, opstår der aldrig uenighed og begge parter er glade og der er foretaget en god handel. Brug altid jeres sunde fornuft.

Som sælger skal du sørge for at din vare er beskrevet tydeligt og grundigt, ligesom billeder skal være tydelige og vise alle fejl på varen. Alder og kvitteringer på varen skal oplyses grundigt og korrekt. Gem kvitteringen for afsendelsen af varen. Send altid sporbare pakker.

Som køber skal du være klar over om du køber en ny eller brugt vare og at der som udgangspunkt ikke er fortrydelsesret, medmindre dette er skriftligt aftalt mellem dig og sælger. Du kan kun klage over en vare, såfremt den ikke passer til beskrivelsen, er gået i stykker mere end angivet af sælger eller ikke er modtaget. Hvis du returnerer varen, skal du sikre dig at dette skriftligt aftalt med sælger inden du sender varen. Send altid sporbare pakker. Lad være med blot at afvise modtagelsen, det giver dig ikke umiddelbart ret til at få din fulde betaling retur.

Uenighed
Opstår der en uenighed mellem køber og sælger afklares denne af Find.dk ved at vi kommunikerer med begge parter og afgøre sagen efter ovennævnte betingelser og på baggrund af dokumentation og billeder.

Den nye Find.dk markedsplads
Tag godt i mod den nye Find.dk markedsplads. Vores mål er at skabe en god og sikker markedsplads, som fungerer fantastisk for dig. Vi kan kun gøre det sammen med dig. Derfor tilbyder vi den nye Find.dk uden reklamer og alt andet der forvirrer oplevelsen af en god hjemmeside.

Med Find.dk kan du netop fokusere på at finde det, eller de rigtige varer, du leder efter. Du kan også finde det rigtige firma til din opgave eller du kan finde dit nye job eller arbejde.

Velkommen til Find.dk