Hvad er Find.dk?

Om os

Om Find.dk markedsplads

Den nye Find.dk markedsplads
Tag godt i mod den nye Find.dk markedsplads. Vores mål er at skabe en god og sikker markedsplads, som fungerer fantastisk for dig. Vi kan kun gøre det sammen med dig. Derfor tilbyder vi den nye Find.dk uden reklamer og alt andet der forvirrer oplevelsen af en god hjemmeside.

Med Find.dk kan du netop fokusere på at finde det, eller de rigtige varer, du leder efter. Du kan også finde det rigtige firma til din opgave eller du kan finde dit nye job eller arbejde.

Velkommen til Find.dk markedsplads

Køb & Salg – Nyt & Brugt
På Find.dk samler vi både privatannoncer og firmaprofiler, så det er nemt at navigere i kategorierne og finde netop det du søger efter.  Vi har inddelt det i 7 annoncetyper; Sælges, Købes, Udlejes, Gives gratis væk, Serviceydelser, Firmaprofiler og Jobannoncer. Hver annoncetyper åbner for forskellige muligheder. Annoncetyperne deles på tværs af over 400 kategorier. Det giver dig et super nemt overblik.

Endnu en markedsplads, hvorfor det?
Vi mener at der er behov for en medlemsstyret, god og solid markedsplads i Danmark, hvor det er muligt for både private og firmaer at oprette annoncer gratis. Den nye Find.dk indeholder mange nye tiltrængte funktioner, som for eksempel sikker handel funktion, hvor både sælger og køber mindsker risikoen for at blive snydt. Samtidig trænger de andre markedspladser i Danmark til at blive opdateret på det tekniske plan. Find.dk bygger på den nyeste IT teknik der findes i verden i dag. Annonceoprettelser har aldrig været nemmere end nu med Find.dk nye moderne værktøjer.

Find.dk markedsplads siden 1997
Find.dk har prøvet meget i sine 25 år på nettet. Både som navn og nummer database med Krak data og senere firmaprofiler og erhvervsgrupper til B2C marked. Vi er meget stolte af den nye Find.dk markedsplads og vi glæder os til at tage imod dine annoncer. Brug det nye Find.dk med omtanke, så vi sammen kan skabe det bedste univers for Køb & Salg – Nyt & Brugt – Både privatannoncer og firmaprofiler.